Наставникът на Верея Небойша Лекич даде своя коментар след равенството

...
Наставникът на Верея Небойша Лекич даде своя коментар след равенството
Коментари Харесай

Треньорът на Верея: Нямаме централен нападател, шефовете извадиха играчи от групата

Наставникът на Верея Небойша Лекич даде своя коментар след равенството (1:1) с Дунав в Стара Загора. Специалистът съобщи, че бъдещето пред тима му е положително, само че добави, че не разполага с централен нападател. Освен това Лекич сподели, че някои играчи са останали отвън групата по решение на клубното управление.

" Равенството е закономерно. Започнахме добре, вкарахме прекрасен гол. След това Дунав заигра офанзивно, а ние се дръпнахме обратно. Получи се отворен мач, имаше разнообразни аспекти в този мач, ние играехме на контра офанзива, тъй като нямаме характерен централен нападател. Това е добра стъпка за нас, момчетата се раздадоха. Имаше доста празни пространства, имахме благоприятни условия, опитахме да използваме тези празни пространства. Бяхме сложени в мъчно състояние от противниковите футболисти, беше доста топло.

Андрей Киофу влезе и излезе, това е моя неточност. Той е след интервенция, действително съм го гледал в една подготовка, пуснах го, само че видях, че не е подготвен. Моя е грешката, не беше подготвен. Иначе е доста положително момче, приказен футболист. Нека не се ровим в предишното, не ми се желае да приказваме за предишния кръг и моето завръщане. Няма проблем сред мен и футболистите, не желая да приказвам по тази тематика. Трябва да гледаме към бъдещето. Мисля, че то ще е по-добро за Верея. Имаме време. Решение на управлението е изваждането на някои футболисти от групата. Те го знаят ", сподели Лекич. Снимка: Булфото Първа лига 9 кръг, неделя 23 септември  Верея 1:1краен резулат  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР