Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов остана изключително доволен от цялостното

...
Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов остана изключително доволен от цялостното
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Още една рутинна победа срещу Левски

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов остана извънредно удовлетворен от цялостното показване на неговия отбор след обрата над Левски. "Червените " стигнаха до триумф с 2:1 на Националния стадион "Васил Левски ".

„ От всичко съм удовлетворен. Искаше си ме да покажем по-добра игра в предходните мачове. Има отмалялост във футболистите, липсваше ни прохлада и експанзия. Още една рутинна победа против Левски. Сега се освежим, с цел да може идващия мач да бъдем на висота “.

„ Когато има отмалялост, тя неизбежно се отразява на мисленето и на държанието. Закъснявахме в единоборствата. Дадохме самодейността. От нищото те съумяха да отбележат гол и по тази причина трябваше да увеличим оборотите през втората част. Показахме сила през второто полувреме. Можехме да отбележим и трети, и четвърти гол. Важното е, че сътворяваме голови обстановки, даже когато играем мудно. Това би трябвало да продължим да вършим. Това би трябвало да бъде държанието ни във всички мачове “.

„ Даваме заслугата и на Левски. В каквото и положение да се намират, те намират метод да изиграят този мач на върха на опциите си и го направиха “.

„ При гола бяхме пасивни и статични. Не търсехме топката, не се движехме. Левски печелеше единоборствата “.

„ Опитахме да се изненадаме със промените. При нас се получи “.

„ Любовта сред мен и почитателите е безгранична. Тя съществува от моето идване в ЦСКА. Всички победи са еднообразно специфични и значими. Без значение в какъв миг се срещаме както за мен, по този начин и за почитателите. Това обясних на футболистите, че това е мачът на сезона и би трябвало да го спечелим непременно “.

„ Днес видяхте Турицов получи проблеми, Лам също. При Мухар също. Наситената стратегия и този интензитет идва малко допълнително. Опитахме се да създадем нужните ротации. При някои се получава, при други не. Ще създадем още един лагер в Банско, с цел да изравним силата на всички “, съобщи Младенов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР