Наставникът на ЦСКА-София Стойчо Младенов заяви, че е започнал работа

...
Наставникът на ЦСКА-София Стойчо Младенов заяви, че е започнал работа
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Имам план за 2 години

Наставникът на " ЦСКА-София " Стойчо Младенов съобщи, че е почнал работа по двугодишен план за преобразяване на тима в №1 в България.

" Моята цел е в тези две години да създадем подобен тим, който да бъде конкурентноспособен на " Лудогорец ", а и да надделее над тях. Дадена ми е опция в тези две години да работя пълноценно за сформирането на един боеспособен тим, който да надделее над " Лудогорец ". В тези две години ще работя неуморно за постигането на тази цел. Надявам се почитателите да схванат и да застанат зад тима. Това разединение е пагубно за клуба. Аз разбирам, че търпението им е изчерпано, само че би трябвало да имаме по-голямо самообладание. ЦСКА има потребност от време ", съобщи Младенов.

Той приказва преди утрешното домакинство против " Осиек ", което е първи дуел от III квалификационен кръг в шампионата Лига на конференцията. Мачът е от 20:00 ч. и ще се играе на ст. " Васил Левски ".

Треньорът даде обещание отборът да наподобява по-добре от реванша против " Лиепая ", който бе и дебютът му на поста. " Подготвили сме тима. По допустимо най-хубавия метод. Ще имаме опция да покажем по-добър футбол от последната среща. Имахме опцията да поработим и тактически. " Осиек " е добре уравновесен тим. В избрани моменти от играта играят с висока преса, нападателни са. Малко или доста би трябвало да се съобразим с тях. Търсят някаква изненада по отношение на схемата на игра. Сигурен съм, че сме ги разузнали добре, тъй че се надявам да няма опция те да ни изненадат. Надявам се и благодарение на почитателите тимът да бъде като пестник и да се оправи с съперника. Отбелязването на гол е доста значимо нещо, тъй че уповавам се да имаме тази опция да отбележим. Когато нещата са сполучливи, тогава най-лесно се поддържа тима. Въпросът е когато има компликации, да се обединим ", разяснява Младенов. Той добави, че още на следващия ден ще може да употребява възобновения Бисмарк Чарлз. Нидерландският бранител Мено Кох е съвсем подготвен за игра, само че най-вероятно ще бъде пуснат в реванша в Хърватия на 12 август.

" Няма я тази вариативност като избор на стартов състав. Ограничен съм с броя на здрави и готови футболисти, тъй че измененията ще са съвсем незабележими. Не съм от този вид, който да пристигна и с внезапен завой да промени всичко. Трябва да дам опция на футболистите да се приспособяват към моите условия. Не може за 5 дни да възприемат безусловно всичко. Така че измененията са малко - и като състав, и като скица на игра ", изясни още наставникът.

Младенов съобщи също, че връщането на национала Валентин Антов от " Болоня " назад в " ЦСКА-София " не е било верен ход. " За Валентин Антов сме се разбрали. Ако има продажба, аз съм " за ". Неговото връщане за мен беше неточност. Това повлия на душeвността му, оттова и на формата. Вие виждате. За дребното време, в което работя с него, виждам едно амбициозно момче със мощен темперамент и " армейски " дух. Ще разгадавам на него, до момента в който е тук. Вярвам в неговите качества ", изясни той.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР