Наставникът на ЦСКА-София Нестор ел Маестро подходи с ирония към

...
Наставникът на ЦСКА-София Нестор ел Маестро подходи с ирония към
Коментари Харесай

Ел Маестро: Знам, че Левски е фантастичен, невероятен - най-добрият отбор в света, но ще сме преди тях

Наставникът на ЦСКА-София Нестор ел Маестро подходи с подигравка към въпрос, който го върна към мача с Левски, който алените изгубиха с 0:1. Специлистът разгласи, че знае, че Левски е приказен, необикновен тим - най-хубавият тим в света, само че неговият отбор ще е по-напред от сините в края на шампионата.

“Знам, че Левски е приказен, необикновен тим. Най-добрият в света. Но ние сме дружно в класирането. За мен класирането е най-важното, само че това, очевидно, не е по този начин за вас, медиите.

Трябва да побеждаваме. Уверявам ви, че в края на шампионата ще сме в по-добра позиция и няма да сме най-лошият тим в света. Ще сме преди Левски.

Смятам, че е прекомерно рано да приказваме кой ще завоюва шампионата. Не считам, че в случай че спечелим мачовете против Левски и Лудогорец, ще станем първенци. Това не е несъмнено.

Играя по метода, по който виждам футбола и по който аз желая. В кариерата ми не съм оставал без трофей. Вече споделих, че в България всички схващат от футбол.

Може и да съм вманиачен. Може би аз съм единственият вманиачен човек в България, който гледа класирането. За мен офанзивният футбол е да вкарваш голове. Вкарали сме най-вече, повече от Левски. Няма смисъл да спорим. Изобщо не става въпрос за мен. Моята работа е да желая да спечелвам титли. Работя настойчиво и ще забележим къде ще свършим”, сподели Ел Маестро след днешната домакинска победа на неговия отбор с 3:0 над Етър.

Относно за мача против болярите, треньорът показа: “Статичните положения не са ни главното оръжие, само че също не вкарваме от тях за първи път. Статичните положения са съществено оръжие в актуалния футбол. Разбира се това не е главният метод, по който ще преодоляваме нашите противници. Не беше ненадейно Етър да ни затрудни в първите минути, тъй като дойдоха в добра форма. Не чакахме елементарен мач и се веселя, че го спечелихме по този метод. Срещата мина по метод, по който ние искахме. Показахме положително равнище на интензитет. Когато играеш по този метод, рано или късно вкарваш.

Да, през днешния ден бяхме ефикасни. Нямахме доста положения или опити, само че все пак вкарахме три гола. Това значи, че сме си свършили работата”, разгласи треньорът на ЦСКА-София който сподели за какво държи Кирил Десподов на пейката.

“Десподов е бъдещето на българския футбол, един от най-хубавите футболисти. Страшно значим е за нашия тим. Постоянството му не е най-силното му качество, тъй като е млад. Повтарям - доста значим състезател и през днешния ден го доказа”, приключи Ел Маестро. Първа лига 12 кръг, неделя 21 октомври  ЦСКА-София 3:0краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР