Наставникът на ЦСКА-София говори на летище “София” при завръщането на

...
Наставникът на ЦСКА-София говори на летище “София” при завръщането на
Коментари Харесай

Крушчич: Не искам бек, защото имам Турицов, и да не дойдат нови, нищо страшно не се е случило

Наставникът на ЦСКА-София приказва на летище “София” при завръщането на отбора от подготвителния лагер в Турция Треньорът на алените за следващ път показа, че чака двама нови офанзивни футболисти, само че даже договарянията с тях да се провалят, това няма да е съдбовно за тима.

“Доволен съм от лагера. Пръвата част бе ориентирана към възстановяване на функционалните качества на футболиситтие Доволен съм. Отработихме всичко, което сме възнамерявали.

Ръководството води договаряния с футболисти. Но към този момент не е ясно по кое време ще завършат. Не съм желал десен бек, тъй като имам Турицов. Казах, че той би трябвало да е национал. Искам футболисти в нападателен проект, само че не централен нападател. Имам задоволително.

Ахмедов се вписа в тима. Работи професионално. Работи добре. Но му би трябвало време.

Тонислав Йорданов? Има огромен гений, има бъдеще, само че би трябвало да се работи с него. Трябва да промени някои неща. Може да стане добър футболист. Дали ще го преотстъпим? Този въпрос е открит към момента.

Ако не дойдат двамата нови, нищо ужасно няма да се случи. Тези футболисти, които имам в този момент, съм удовлетворен от тях. Ако пристигна нов, то той би трябвало да усили отбора.

Успяхме да работим в тактически проект и по модела, който желаеме. Работихме 7 дни, в които се получиха някои неща.

Али Соу? Мисля, че управлението на клуба даде изказване и повече няма какво да се разяснява. Няма нищо за Али Соу и той би трябвало да се концентрира в работата за клуба.

Играчите вършат един треньор добър. Без играчи добър треньор не се става. Имам положителни играчи”, обясни Крушчич. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР