Наставникът на ЦСКА Росен Барчовски говори след победата с 80:63

...
Наставникът на ЦСКА Росен Барчовски говори след победата с 80:63
Коментари Харесай

Росен Барчовски: Знам, че с много работа и търпение нещата ще се получат

Наставникът на ЦСКА Росен Барчовски приказва след успеха с 80:63 над Черноморец в среща от осмия кръг на НБЛ. По този метод “червените ” сложиха завършек на серията си от три следващи загуби в родния баскетболен хайлайф.
 ЦСКА пребори Черноморец в дерби с доста борба и малко баскетбол ЦСКА пребори Черноморец в дерби с доста борба и малко баскетбол
“Играчите прекараха повече в залата, в сравнение с бе обикновено. Това се отрази по два метода - единият, имаха доста огромно напрежение. Страшно доста изпуснати отворени стрелби, топките идваха къси. Това пристигна и от загубитe, и от моите условия. На полувремето говорихме малко повече на тематика логика на психиката. В момента, в който нападението ни пристигна, направиха разлика. Пречупихме противника от средата на третата част нататък. Защитата ни даде резултат. Най-вече тъй като се появиха няколко играчи в нахлуване, най-много Алекс Симеонов. Когато той играе по този начин, тимът играе по друг метод. Беше изпаднал в психическа дупка. Той желае да играе мощно и говорихме по отношение на това. Има доста капацитет. В младите играчи също. Знам, че с доста работа ще стане, само че и с доста самообладание. Беше значима победа за нас ”, сподели Барчовски.

Цялото изявление на Росен Барчовски може да намерите в прикачения видеоклип.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР