Наставникът на ЦСКА – Стойчо Младенов, даде мнението си за ...

Наставникът на ЦСКА – Стойчо Младенов, даде мнението си за

Стойчо Младенов: Сами сме си виновни, бихме оспорили някои решения на съдията

Наставникът на ЦСКА – Стойчо Младенов, даде мнението си за провалянето с 0:1 от Зоря в Лига на конференциите. Специалистът съобщи, че тимът му е изиграл перфектно първо попаддендие, а противникът е вкарал с единственото си състояние. Той предяви искания и към съдийството в мача.

„ И аз нямам пояснение. Мисля, че едно подценяване стана и получихме гол. Перфектно първо полувреме. Една десета от секундата не ни стигаше да завършваме. Това е футболът. До огромна степен сами сме си отговорни. Започнахме нерешително второто полувреме. Започнахме да играем играта си, когато получихме гол. Вкараха ни с единственото си състояние.”, сподели Младенов.

„ Бихме оспорили някои съдийски решавания. Ние на пейката бяхме разчоровани от някои решавания. Имахме още две положения за дузпа, които неизвестно за какво не бяха отсъдени. Шансовете понижиха. Ние сме ЦСКА, във всеки мач излизаме за победа. От този миг започваме да мислим за вътрешния шампионат. Раздаваме се във всеки мач”.

„ Нямам пояснение и аз за началото на второто полувреме.. Ще приказвам със състезателите, треньорите ще си проучваме. Реалността я знаем доста добре. Ще обсъдим и ще взимаме най-верните решавания за ЦСКА. Играем за победа. Мъчим се да втълпим на състезателите, че би трябвало да сме водещия отбор”, приключи Младенов.

Източник: gong.bg