Наставникът на ЦСКА Александър Попов подходи критично към цялостната оценка

...
Наставникът на ЦСКА Александър Попов подходи критично към цялостната оценка
Коментари Харесай

Сашо Попов: Не сме шампиони и се провалихме

Наставникът на ЦСКА Александър Попов подходи сериозно към цялостната оценка на сезона на отбора си. И повода за това е, че той и " алените " не признават нищо друго, с изключение на първото място, а то остана за Нефтохимик. Той показа и кои са позитивните страни от акцията.

" Зависи през какви очи гледаме обстановката с класирането ни. За да сме почтени, би трябвало да кажем, че целият ни сезон беше добър, справихме се. По-голямата част от акцията трябваше да се оправяме с контузии, изпитахме най-голямо наслаждение, когато се справихме с тези обстановки. Направихме и добра плейофна серия. "

" Но въпреки това, историческата истина би трябвало да я подчертаем - не сме първенци, играхме единствено край и се провалихме. Което значи, че не можем да бъдем удовлетворени. Сега като се замисля, може би в моята кариера в ЦСКА трето място нямам даже като играч, а то е най-ужасното. То и второто е същото, само че няма по какъв начин по различен метод да го кажем - щом сме изгубили, не можем да кажем нищо хубаво. "

" Нека поздравим Нефтохимик, който доминираше през цялата година. Добра организация, с най-голям бюджет са, събрали са най-хубавите волейболисти у нас. Заслужена купа, честито. Днес направихме най-слабия си мач, а това е и най-слабата серия ", съобщи Попов пред DIEMA SPORT 2.

" И Нефтохимик игра под упованията ми, само че пък победиха. Победителите не можеш да ги съдиш. Ние направихме най-слабия си мач в серията, не работеше посрещането ни. И двата отбора не можаха да създадат прекрасен мач. За първи път влизаме в залата, може би и това оказа въздействие ", съобщи още треньорът и разкри ключа за триумфа на съперника.

" В елементи от геймовете се доближавахме, само че ни пречупваха, като печелеха основните обстановки. Спечелиха по-важните разигравания и в трите срещи, по-класният тим бяха и им благопожелавам купата ", съобщи треньорът и разкри какви поучения са си извадили в отбора от завършилия сезон.

" Научихме доста през този сезон, момчетата се готвиха усърдно цялата година. Водехме целенасочена подготовка, с помощта на спонсора. Има момчета, които израснаха. Ще седнем със спонсора и президента да обсъдим до каква степен сме и какво ще създадем за в бъдеще. Нашите цели би трябвало да са по-големи, играхме край. Трябва да играем такива мачове, с цел да се върнем там, където желаеме да бъдем ", приключи Попов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР