Наставникът на Цървена звезда Влада Милойевич каза много добри думи

...
Наставникът на Цървена звезда Влада Милойевич каза много добри думи
Коментари Харесай

Треньорът на Звезда: Планът ни проработи

Наставникът на Цървена звезда Влада Милойевич сподели доста положителни думи за играчите си след нулевото тъждество против Наполи. Сърбите устояха на натиска на гостите и демонстрираха, че неслучайно са в групите на Шампионската лига.

“Фантастично е, че след толкоз години се завърнахме в елита на европейския футбол и го направихме с добър резултат против толкоз мощен противник. Наполи има необикновен треньор в лицето на Карло Анчелоти и в продължение на няколко сезона се бори за купата в Серия “А”. Наясно бяхме, че те ще преобладават в притежанието на топката, само че имахме концепция по какъв начин да им противодействаме. Искам да поздравя футболистите и почитателите, тъй като те показаха Сърбия по най-хубавия вероятен метод пред света”, показа Милойевич.

“Гледахме всички мачове на Сампдория през сезона и единствено против Сампдория отбраната им се показа едва. В нашето състезание се играе на доста по-ниска скорост. В Сърбия Калиду Кулибали несъмнено щеше да е нападател поради разликата в темпото и ритъма на игра”, продължи наставникът на Звезда.

“Гордея се с тима. Няма смисъл в този момент да приказваме за точки и класиране. Просто е доста рано”, приключи Милойевич. Шампионска Лига 1 кръг, вторник 18 септември  Цървена звезда 0:0краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР