Наставникът на Царско село Никола Спасов коментира поражението с 0:3

...
Наставникът на Царско село Никола Спасов коментира поражението с 0:3
Коментари Харесай

Никола Спасов: Футболистите спряха да вярват в себе си след първия гол

Наставникът на Царско село Никола Спасов разяснява провалянето с 0:3 от ЦСКА-София. Специалистът призна, че след първото попадение във вратата на Иван Чворович тимът му не е посочил убеденост, че може да обърне резултата.
 ЦСКА-София - Царско село @@@
" Получихме бързо един гол и всичко свърши. Футболистите не имаха вяра, че можем да създадем нещо. Поне извън по този начин изглеждаше. Падна им мотивацията. Тотално отчаян съм по-късно показване през второто полувреме. ЦСКА не бяха толкоз непреодолими, колкото демонстрира резултатът. На полувремето говорехме, че би трябвало да продължаваме по този начин и да бъдем нападателни. Получихме бързо първи гол, след което се пробвах по някакъв метод да разнообразя играта в нашия тим. Получихме втори и трети гол. Ще продължим да се готвим и да ставаме по-добри. Позитиви имаше. Играхме умерено, държахме топката, само че това беше. Не мога да си обясня по какъв начин допуснахме първия гол. Липса на централизация, убеденост и тактическа дисциплинираност в дадените моменти ".

" Нормално е да имам положителни усеща към Черно море. В последна сметка работата си е работа. Аз работя в Царско село и ще направя всичко допустимо да вземем този мач. Ще бъде мъчно, тъй като Черно море е мощен тим ".
efbet Лига 10 кръг, петък 20 септември  ЦСКА-София 3:0краен резулат  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР