Наставникът на – Стойчо Младенов вижда сериозна конспирация от съдийството

...
Наставникът на – Стойчо Младенов вижда сериозна конспирация от съдийството
Коментари Харесай

Младенов атакува остро Михайлов, Левски, Лудогорец и феновете на ЦСКА

Наставникът на – Стойчо Младенов вижда сериозна интрига от съдийството у нас в България, а също по този начин атакува и президентът на БФС Борислав Михайлов.
Младенов насочи съществени рецензии и към почитателите на ЦСКА, които не поддържат задоволително тима си и има вяра, че стадионът би трябвало да е цялостен в този миг.
Младенов нападна също по този начин и Левски, а и Лудогорец за метода, по който са стигнали до десетте им следващи трофеи в Първа лига.
„ Няма потребност от мотивация, те самите би трябвало да се стимулират. Работата на треньора е тази – да откри метод да стимулира играчите. Мисля, че през днешния ден тръгнахме нерешително. Първото полувреме доста се накъсваше играта от тях, а съдията им разреши да се търкалят по терена и да няма скоростна игра”, стартира Младенов.
„ Наложи се да вършим бързи рокади и разбърквания, само че те бяха сполучливи. В един избран миг, когато имаме опцията с придвижването на Кайседо да отваря пространства за Йомов, а и Кери, който ги поддържаше, направихме положителни офанзиви, когато увеличим оборотите. Ситуации почват да нервират, не че не ги знаем от години. Леко ни хапят, леко ни омаломощават. Картонче на места. На мач преди нашия видяхте каква дузпа се дава на Благоевград. Тук има една наклонност. Искам да ги предупредя. Кой беше на ВАР? Кабаков, Табаков – не го знам. Той ни свири мача с Лудогорец. Да бъдат почтени, тъй като по различен метод ще си приказваме с тях след пет месеца. Те са длънжици на тима. Ние би трябвало да сме взаимно дружно. Когато сме затруднени, ние би трябвало да пълним стадиона. Тези, които идват през днешния ден, това са нашите същински почитатели. Професорите дано си стоят у дома. Тази игра е за почитателите ", сигнализира Младенов.
" Нагърбили сме се и знаем какво ще вършим. Имаме потребност от поддръжка, а виждаме шепа почитатели. Така не се гради тим. Ние имаме потребност от поддръжка, а най-после ще решаваме кой ще взимаме. Този миг желаеме да виждаме хората, които същински обичат ЦСКА. Ние се борим за нов стадион 20 години. Откакто съм станал треньор, единствено за стадион приказваме, а от страна на държавното управление – неистини, неистини. На комшиите може да им се оказва помощ, а на нас не – единствено се цица и се взима. Ние сме най-успешният клуб, само че по кой метод Лудогорец станаха такива? Върнете мачовете в Дупница, Перник. Корупция се назовава. Къде беше Боби Михайлов тогава? Докога ще бъде по този начин? Това не е футболът, който би трябвало да има в България, разберете го. От грешките човек би трябвало да се поучава. Умният човек не позволява една неточност два пъти. Ние би трябвало да се учим от тях. Допуснахме неточност при осъществяването на корнера в Разград и ни вкараха гол. Постъпиха непрофесионално, само че през днешния ден не бяха по този начин. Аз им имам вяра на всички, нуждая се от всички”, разяснява още Младенов.
„ Себераздаването беше положително. Всички си вършеха работата”, приключи Стойчо Младенов.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР