Наставникът на Спартак Плевен Тодор Тодоров изрази своето мнение след

...
Наставникът на Спартак Плевен Тодор Тодоров изрази своето мнение след
Коментари Харесай

Тодор Тодоров: Самочувствието в двата отбора беше различно

Наставникът на Спартак Плевен Тодор Тодоров изрази своето мнение след тежкото проваляне от водача в класирането Рилски състезател със 78:104 в среща от деветия кръг на НБЛ.
 Рилски състезател излъга Спартак в Плевен Рилски състезател излъга Спартак в Плевен
“Според мен самочувствието на двата тима при започване на мача беше друго. Рилски подходиха с нрав на любимци и това ненапълно отвори тази разлика. За да имат този висок %, те би трябвало да са имали това самочувствие, с цел да го реализиран. Не мога да кажа, че играчите ми са били пренавити. Високият % не е единствено до това да имаш добър ден в стрелбата, това е от самочувствието. Ние очевидно би трябвало да извървим този път, който е извървял Рилски състезател. До момента ние нямаме водач. Досега в дуелите всеки един от играчите дава максимума от себе си. Радващото е, че досега се получаваше, само че очевидно против подобен тим като Рилски, който излезе с такова самочувствие, не се получава. 

Ние минахме през три много тежки мача за нас, радващото е, че ги спечелихме. Този дуел против Рилски е началото на една серия от четири срещи, които са много значими за нас като самочувствие и сверяване на часовника. На кое място ще завършиш в края на постоянния сезон е единствено за задоволство на добре свършената работа и за почитателите, които приветствам. Системата на шампионата е, че се играят плейофи. Какво от това, че Рилски бяха цялостен сезон без загуба, като в плейофите приключиха втори. Това дали си станал четвърти и играеш против петия или че си станал първи и играеш против по-слаб конкурент, няма значение. Всеки мач тази година е много оспорван и тимовете са изравнени. Не мога да кажа, че загубите са съдбовни за класирането, по-скоро са съдбовни за това дали си взимаме поука от тях и дали желаеме да си променим манталитета ”, съобщи Тодоров пред Max Sport 2.

Снимка: НБЛ

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР