Наставникът на Славия Златомир Загорчич бе гост в токшоуто на

...
Наставникът на Славия Златомир Загорчич бе гост в токшоуто на
Коментари Харесай

Загорчич: Чуваме се с Гриша Ганчев, ще съм щастлив един ден да поема ЦСКА

Наставникът на Славия Златомир Загорчич бе посетител в токшоуто на Sportal.bg " От дузпа в тъч ", където отговаряше и на зрителски въпроси. Заги призна, че ще бъде доста благополучен, в случай че един ден Гриша Ганчев го предложения да води ЦСКА-София. Бившият бранител си спомни и по какъв начин Христо Стоичков го е посрещнал с ария на Мирослав Илич в националния тим.

" Дали се надявам да получа позвъняване от Гриша Ганчев за треньорския пост на " Армията "? Който споделя, че не желае такова нещо, значи лъже. Да, доста ясно, ЦСКА е най-големият тим в България. Човекът, който в този момент ръководи клуба, ми е прочут, чуваме се по телефона, ще съм доста благополучен, в случай че се получи такова нещо. В момента ЦСКА има доста добър треньор, който демонстрира израстване от мач на мач, поисквам му триумф - дано успее да завоюва купата през тази година ", сподели двукратният първенец с Литекс.

" Дали ЦСКА е Литекс? Като погледна тимовете в шампионата, не виждам Литекс да е в " А " група. Там е ЦСКА, това е признато. Виждам, че повече и повече почитатели идват на стадиона на ЦСКА. Играят все по-добре от началото на сезона и мисля, че тази година ще са най-близо до купата. Мисля, че ще се преборят с Лудогорец за купата. Следя Литекс във Втора лига, само че през последните две седмици съм се концентрирал напълно върху Славия. Иначе, когато мога, се интересувам какво се случва в Литекс и се слушам с хората в Ловеч. Левски записа положителни резултати с новия треньор, само че от това, което демонстрират сега като игра, още не са подготвени ", продължи Заги пред Sportal.bg.

" В Първа лига ми харесва защитната линия на ЦСКА - всички са българи. Недялков, Бодуров, Чорбаджийски и Дюлгеров. Тази защита е най-силната сега в България. Националите изразходваха доста сили против Швеция и по-късно разумно се получи спад против Холандия. Ако първо гостувахме на холандците, а по-късно играехме с шведите, щеше да е по-добре. Петър Хубчев прави добра работа, само че би трябвало да получи време. Това не става от през днешния ден за на следващия ден. Когато Христо Бонев ме викна в националния тим, бях към този момент на 27 години. Въпреки това бях обезпокоен. Пристигам на паркинга пред Националния стадион " Васил Левски ", а Христо Стоичков излезе от неговата кола и пусна Мирослав Илич. " Айде, сърбин! Спокойно, няма проблеми ", ми сподели. Смятам, че на Евро 2004 можехме да реализираме повече, само че нямахме опит за огромни мачове ", съобщи още тогавашният защитник.

Той добави, че обича да гледа филми в свободното си време. " В момента съм самичък в София, тъй като фамилията ми е в Нови Сад. Когато се прибера, обичам да виждам филми. Голям любим ми е Мел Гибсън ", показа най-после Загорчич в " От дузпа в тъч ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР