Наставникът на Септември (София) Светослав Петров говори за ЦСКА -

...
Наставникът на Септември (София) Светослав Петров говори за ЦСКА -
Коментари Харесай

Светльо Петров: Много ми е болно заради разделението в армейската общност

Наставникът на Септември (София) Светослав Петров приказва за ЦСКА - София и ЦСКА 1948. Някогашният полузащитник има съвсем шест сезона на стадион " Българска войска ". Пред сътрудниците от " Блиц " той описа за своя трансфер от Добруджа в Борисовата градина при започване на 2000 година. 

" Как се озовах в ЦСКА ли? Благодарение на Димитър Пенев, който ме взе. Стойчо Младенов, който тогава беше треньор на младежкия народен тим, също изигра значима роля. Изиграх няколко мача за младежите и имаше интерес към мен. В този миг нещата в Добрич не вървяха и се бях схванал с Димитър Христолов да мина в Ботев (Пловдив). Буквално в последния миг, преди да потегли за Пловдив, получих предложение от админа на ЦСКА Боби Божинов и Емо Костадинов, който беше шеф, откакто Любо Пенев стана президент. Не се поколебах нито за момент да приема, тъй като от дребен съм цесекар. Баща ми, лека му пръст, възпламени любовта ми към ЦСКА. От доста дребен съм последовател на тима. Първи клас започнах да упражнявам. Присъствах на мача с Барселона, тъкмо не си припомням на какъв брой години съм бил, само че от там към този момент нямаше по какъв начин към този момент нещо да повлияе в отрицателен проект на любовта ми към ЦСКА. Мисля че и с играта си постоянно съм го доказвал. Да, не бях кой знае какъв брой надарен футболист, не бях като Бадема и Велизар Димитров, само че постоянно съм се раздавал и съм играл с доста огромен хъс и предпочитание на терена.

Разделението на ЦСКА и ЦСКА 1948, както и разделянето в ЦСКА, не носи положително на никой в цялата армейска общественост. Много ми е болно. Хора, които са играли един до друг толкоз години, повече време сме били дружно, в сравнение с със фамилиите си, а в този момент се опълчват един против различен, употребяват се някакви ползи. Това е обидно. Колкото по-скоро се реши този въпрос, толкоз по-добре за цялата армейска общественост. Аз обаче в околните години не виждам по какъв начин би се случило това обединяване. Прекалено доста неща се изговориха и случиха, които на този стадий пречат за обединяването. Още повече, че и зад единия, и за другия клуб сега стоят хора с доста съществени благоприятни условия и доста съществено его, което на този стадий биха го подценили в името на ЦСКА ", сподели Светослав Петров. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР