Наставникът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров благодари на ръководството на

...
Наставникът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров благодари на ръководството на
Коментари Харесай

Людмил Хаджисотиров: Това ми беше последната година в Рилски спортист

Наставникът на Рилски състезател Людмил Хаджисотиров благодари на управлението на клуба за предоставения късмет през последните 11 години, 7 от които като старши треньор на тима. Удо показа, че е уведомил шефовете по отношение на това, че сезон 2022/23 е бил последният му отпред на отбора.

“Те желаеха повече да завоюват. Играеха с повече предпочитание и сила в двата мача. За мен това беше главното. Имат най-класния гард в шампионата в лицето на Брандън Йънг, Чо и Сотиров също играха мощно. И двата тима са били с упования, че ще играят същински край. Разочарованието явно е огромно, само че те се съвзеха по-бързо и справедливо завоюваха третото място.

В плейофите бяхме близо да се преборим за край. В четвъртия мач бяхме безобразно ощетени от съдиите. Не споделям, че щяхме да спечелим серията, а че щеше да е справедливо да играем пети мач. Черноморец игра доста мощно и беше доста сложен противник, само че щеше да е обикновено и справедливо да играем пети мач.

Аз съм уведомил управлението, че това ми беше последната година като старши треньор на Рилски състезател. Искам да благодаря на Петър Георгиев и Борислав Чилингиров за шанса, който ми дадоха. През тези 11 години сме имали доста хубави моменти, доста медали и триумфи, имали сме и компликации, само че хубавите моменти са били доста повече. Искам също да благодаря на целия ми щаб, на Любомир Киров, който работи безрезервно, професионално, израсна много през годините и считам, че е подготвен за идната стъпка.

Специално благодаря на Георги Митров и Филип Георгиев - нашите физиотерапевти, които като се изключи че се грижат за възобновяване на играчите, оказват помощ доста и за груповия дух. На Благовест Главев - кондиционния треньор, който постоянно намира време да работи с играчите. Благодаря и на всички играчи, които през годините са минали през Рилски състезател. Благодаря на всички хора, които са били доброжелателни и са били до нас през годините. В момента се ориентирам към отмора ”, съобщи Хаджисотиров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР