Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан най-после получи добри новини,

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан най-после получи добри новини,
Коментари Харесай

Зидан най-после получи добри новини

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан най-сетне получи положителни вести, свързани с кондицията на своите играчи. Цели четирима футболисти, които до неотдавна бяха в лазарета, се причислиха към днешната отборна подготовка.

Става въпрос за Марсело, Федерико Валверде, Алваро Одриосола и Родриго. Според AS в случай че на следващия ден те още веднъж упражняват наедно със своите съотборници, четиримата може да попаднат в групата на отбора за мача против Реал Сосиедад в понеделник.

Марсело получи мускулно скъсване в левия си прасец на 9 февруари. Валверде е контузен от по-дълго - 22 януари, когато получи болки в аддуктора. Алваро Одриосола пък получи своята контузия в дуела с Уеска, до момента в който Родриго получи мускулните си проблеми на 23 декември, само че се възвърне по-бързо от предстоящото. Близо до завръщане са Еден Азар, Карим Бензема и Едер Милитао, които към този момент упражняват самостоятелно. Целт

а е тримата да са разполагаем за градското дерби с Атлетико Мадрид на 7 март. Серхио Рамос и Даниел Карвахал ще би трябвало да изчакат повече време за това, като сега упражняват само във фитнеса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР