Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан използва леко нецензурен израз,

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан използва леко нецензурен израз,
Коментари Харесай

Зидан в прав текст: Здраво съм пре***н!

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан употребява леко циничен израз, с цел да опише тежкото състояние откъм селекция, в което се намира. Френският експерт призна, че му предстоят сложни решения за последните два мача през сезона.

Зизу: Роналдо е подготвен на 120 %, това ме устройва

Тази вечер „ белия балет” гостува на Виляреал в последния кръг от шампионата в Ла Лига, а на 26-и май е финалът против Ливърпул в Шампионската лига. По думите на Зидан неговият проблем е подбуден от обстоятелството, че… контузените Даниел Карвахал и Кристиано Роналдо възобновиха пълноценни тренировки.

„ Разполагам с 24-има здрави футболисти и съм пре***н”, съобщи Зизу. „ Съжалявам, само че не мога да намеря по-подходяща дума, тъй като ще има играчи, които ще останат в Мадрид и няма да пътуват с нас за последните два мача. Това е най-тежката част от моята работа.”

Зидан: С наслада ще приказвам за Неймар след 10 дни

„ Би било нещо голямо още веднъж да спечелим Шампионската лига. Това би означавало превди всичко, че работата, която вършим тук, е добра и сме предали до играчите посланието, което сме желали. Играчите са гладни за триумфи и го показаха”, добави още Зидан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР