Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан говори на брифинг преди

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан говори на брифинг преди
Коментари Харесай

Зидан: Салах? Във вторник ще играем с отбор, който е пълен с подобни играчи

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан приказва на брифинг преди първия 1/4-финал от Шампионската лига против Ливърпул. Във вторник вечерта "лос меренгес " посреща британския първенец в най-силната клубна конкуренция, като двата тима имат общо 19 трофеи от европейския шампионат. Зидан разяснява трансферните клюки за Мохамед Салах в "лос меренгес ", както и проучва качествата на "червените ".

„ Говорих с Еден. Той би трябвало да остане спокоен в този момент. Най-важното нещо е да се възвърне. Не мисля да го насилвам с връщането в игра. Ако се усеща добре, тогава ще го желая назад в тима. Сега би трябвало да го сторим това. Стъпка по стъпка и ще забележим какво ще се случи”, стартира брифинга си Зидан.

„ Никаква приемливост към расизма. Не знам тъкмо какво е станало през вчерашния ден. Уважавам всеки човек, само че никаква приемливост към расизма. Всички играчи знаят къде играят. Те са получили правото да са в Реал Мадрид. Има добра химия сред футболистите”, съобщи Зизу преди мача с Ливърпул.

„ Клоп е свръхестествен треньор. Има огромен опит. Работата, която прави, демонстрира качествата му. Всеки знае какво прави Ливърпул. Те имат други играчи, които могат да заменят отсъстващите. Ние също имаме проблеми, но силата е в нашия състав. Винаги някой липсва. Не мислим за извоювания край през 2018-а. живеем в този момент, по този начин е и за двата тима. За тях и за нас е друг мач. Подготвяме се за друга среща”, призна французинът.

Зидан също по този начин разяснява и спекулациите към бъдещето на Мохамед Салах. „ Той не е мой състезател. Имам 25 тук и съм благополучен с тях. Наслаждавам се на момента. Това, което ме интересува в този момент, е, че ще играем против играчи сходни на Салах, както и самият той”, подчертава Зидан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР