Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан даде традиционната си пресконференция

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан даде традиционната си пресконференция
Коментари Харесай

Зидан: Не е моя работа да говоря за трансфер на Ерлинг Холанд

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан даде обичайна си конференция пред кръга в Ла Лига този уикенд. “Лос бланкос” домакинстват на следващия ден на Ейбар от 17:15, а французинът отговори на някои от настоящите въпроси към своя отбор. Малко изненадващо с главната група през днешния ден упражняваха Еден Азар и Тони Кроос, само че към момента няма съответна дата за завръщането на белгиеца.

" Нямаме проект за завръщането на Азар, само че няма да прибързваме. Ще изчакваме малко по малко нещата, само че не мога да кажа по кое време ще го забележим на терена. Ако е след три дни, ще е супер, в случай че са 10, отново ще е добре. Но сме щастливи, тъй като е по-добре”, разяснява обстановката с Азар Зидан.

След той съобщи, че не упреква никого за травмата на Серхио Рамос, който получи контузия до момента в който бе с националния отбор на Испания и заради тази причина няма да е разполагаем за Ел Класико идващия уикенд и четвъртфинала с Ливърпул.

" Никой няма виновност - нито Реал, нито Испания. Тези неща се случват във футбола и са част от него, колкото и да не ни харесва. Трябва да го приемем. Искаме да се възвърне допустимо най-бързо, тъй като е наш капитан. Искаме той да е постоянно на линия, само че в този момент би трябвало да помислим за тези, които са здрави,” изясни обстановката френският ментор, след което разяснява и обстановката към бъдещето на Рамос, чийто контракт изтича през лятото.

" Не мисля, че изборите за нов президент на клуба или травмите имат някакво съществено въздействие на договарянията. Надявам се той да остане, в контакт сме, даже и по време на травмата му. Но тази година имахме прекалено много травми.”

След това той отхвърли да разяснява в конкретика излязлата през вчерашния ден информация сред представители на Реал Мадрид и Мино Райола, както и бащата на Ерлинг Холанд.

“Тук всеки прави каквото би трябвало и каквото счита за вярно. Моята работа е да приготвя тима,” сбит бе французинът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР