Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти взе решение, че няма

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти взе решение, че няма
Коментари Харесай

Реал Мадрид без Бензема, Куртоа и още ключови футболисти за Световното клубно първенство в Мароко

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти взе решение, че няма да разчита на две от своите звезди - Карим Бензема и Тибо Куртоа - по време на Световното клубно състезание в Мароко.

И двамата футболисти сега лекуват контузии и наподобява Анчелоти е предпочел да не рискува в допълнение здравето им поради идните значими дуели в Испания и Шампионската лига до края на сезона.

Носителят на " Златната топка " Бензема е с травма в подколянното сухожилие поради която пропусна загубата с 0:1 от Майорка в неделя, до момента в който стражът Куртоа е получи проблем в слабините преди въпросния мач и в последна сметка остана на аварийна пейка.

От лекарския щаб на Реал Мадрид побързаха да успокоят последователите, че травмите и на двамата футболисти не са съществени, само че все пак те няма да вземат участие на шампионата в Мароко.

Световното клубно състезание в Мароко ще пропуснат още Едер Милитао, Ферлан Менди, Лукас Васкес и Еден Азар, които също са с травми.

Отборът на Реал Мадрид дойде в Рабат още нощес, а в утрешния ден (8 февруари) " Белия балет " се изправя против Ал Ахли във втория полуфинал на шампионата. При триумф 14-кратните първенци на Европа ще се класират за финала на 11 февруари, където техен противник ще бъде спечелилият от другия полуфинален конфликт сред тимовете на Фламенго и Ал Хилал, които играят довечера.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР