Наставникът на РБ Лайпциг Юлиан Нагелсман записа името си като

...
Наставникът на РБ Лайпциг Юлиан Нагелсман записа името си като
Коментари Харесай

Юлиан Нагелсман стана рекордьор в Шампионската лига |

Наставникът на Република България Лайпциг Юлиан Нагелсман записа името си като най-младия треньор, достигнал до полуфиналите на Шампионската лига.

На възраст от едвам 33 години и 21 дни Нагелсман и неговият тим в профил Атлетико Мадрид в 1/4 финалите с 2:1 на стадион " Жозе Алваладе " в Лисабон.

В полуфиналите Република България Лайпциг ще спори с Пари Сен Жермен на 18 август. Нагелсман оглави немския клуб през лятото на 2019 година Под негово управление отборът финишира на трето място в немския шампионат, а в Купата на страната стигна до 1/8 финалите. Контрактът на експерта с клуба от Лайпциг е до лятото на 2023 година

Междувременно президентът на УЕФА Александър Чеферин съобщи, че форматът " Финална осмица " в Шампионската лига няма да се повтаря в бъдеще. Промяната се наложи поради пандемията от ковид, която обърка футболния календар.

" Този шампионат може да бъде забавен в бъдеще, само че не считам, че можем да го повторим, тъй като календарът е толкоз уплътнен. Не знам къде ще мога да сложа шампионат за седмица или две през май. Мисля, че е невероятно ", съобщи Чеферин.

Тазгодишният край в конкуренцията беше плануван за Истанбул в края на май. Сега той ще се изиграе пред празните трибуни на " Ещадио да Луж " на 23 август, като турският град бе награден с приемането на финала следващата година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР