Наставникът на Пирин Разлог Мирослав Живков коментира поражението на тима

...
Наставникът на Пирин Разлог Мирослав Живков коментира поражението на тима
Коментари Харесай

Мирослав Живков: Пречупихме се в един момент

Наставникът на Пирин Разлог Мирослав Живков разяснява провалянето на отбора от Добруджа Добрич с 0:3 гейма в мач от следващия кръг на шампионата по волейбол при мъжете.

"Определено се пречупихме в един миг, играхме против един от най-стойностните тимове в шампионата, със сериозна селекция, целещ се в първите места, направихме неточност при сервис при еднакъв резултат, в случай че бяхме съумели да вземем първия гейм нещата можеше да са разнообразни ", разяснява Живков.

"Жулиен Георгиев прави доста положителни игри, веселя се, че продължава да върни нагоре. Те направиха положителни неща, а ние когато трябваше да го създадем не успяхме. Имаме веднъж и тактика, желаеме да дадем път на 6-7 млади състезатели, дават им се шансове, имаме върху какво да работим, би трябвало да оправим бързо грешките, би трябвало им заряд на младите ", добави той.

"Във всеки един мач би трябвало да се стараем да играем нашата си игра, би трябвало да успеем да влезем в плейофа. Последните няколко места в плейофа са много тежки, защото има тимове, които са много изявени първоначално. Трябва да се концентрираме върху самостоятелните неща върху всеки един играч и по-късно да действаме отборно ", сподели още Живков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР