Наставникът на Пирин (Благоевград) Христо Янев беше доволен от спечелената

...
Наставникът на Пирин (Благоевград) Христо Янев беше доволен от спечелената
Коментари Харесай

Христо Янев: Доволен съм от резултата и от начина, по който го постигнахме

Наставникът на Пирин (Благоевград) Христо Янев беше удовлетворен от извоюваната точка при днешното нулево тъждество с Ботев (Враца).
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Много съм удовлетворен от метода, по който изиграхме мача, както и от резултата. Искам да поздравя Дани Моралес. През второто полувреме видях неща, които ми дават убеденост и самочувствие. Имахме доста малко обстановки за гол. От нас никой не желае да играем хубав и ефективен футбол. Трябва да се борим за всяка една точка, която да ни даде повече убеденост. Трябва да се възползваме от всеки късмет, който имаме. Днес спечелихме точка на мъчно място. Увереност на един тим дава това, че не позволява голове. На паузата виждам като опция. За нас това ще даде опция да забележим футболистите, които са играли по-малко “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР