Наставникът на Нефтохимик - Николай Желязков, коментира тежкото поражене от

...
Наставникът на Нефтохимик - Николай Желязков, коментира тежкото поражене от
Коментари Харесай

Николай Желязков: Имахме своите шансове, но Хебър играе много силно

Наставникът на Нефтохимик - Николай Желязков, разяснява тежкото поражене от Хебър с 0:3 гейма във втория WINBET край от Суперлигата.

"Днешната среща бе по-различна от първата, без значение от това, че резултатът наподобява безапелационен. Имахме своите шансове да изравним геймовете и там бе ключът да създадем мача друг. Но тимът на Хебър за втори ден сервира доста мощно, с доста дребен брак. Успяха да атакуват добре, а ние не изградихме обсада. Трябва да обърнем внимание за срещите в Бургас. Мисля, че имаме нашите шансове да обърнем сериите. Аз имам вяра ", съобщи Желязков.

"Това е към този момент история, въпросът е да забележим какво може да създадем в идващите мачове. Всичко е отворено. Няма по какъв начин да няма нерви, нашият тим е прочувствен. Имаме нашите шансове, въпросът е да дадем всичко от себе си, тъй като Пазарджик сега играе доста мощно. "

"Мисля, че тимът ни е от играчи, които играят добре в напрежение и няма да има проблем. Просто би трябвало да намерим решение на мощните страни на Хебър и да опитаме да се противопоставим ", приключи Желязков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР