Наставникът на Ювентус Маурицио Сари демонстрира уважение към Лацио преди

...
Наставникът на Ювентус Маурицио Сари демонстрира уважение към Лацио преди
Коментари Харесай

Сари предупреди, че срещу Лацио ще е трудно

Наставникът на Ювентус Маурицио Сари показва почитание към Лацио преди утрешния конфликт сред двата отбора на “Олимпико”, заявяйваки, че тимът на Симене Индзаги би трябвало да бъде считан за кандидат за купата.

Лацио е на 3-то място в класирането, на 6 пункта зад Ювентус след чудесния старт на акцията. В съботната вечер тази разлика даже може да бъде съкратена. Това беше регистрирано и от някогашния ментор на Наполи и Челси.

“Това ще е значим кръг за тимовете в челото на класирането. Надявам се, че мотивацията ни ще е висока. Лацио е мощен отбор с огромни качества. Те са номер 1 в Италия и измежду най-хубавите в Европа във връзка с играта в последните 25 метра на терана. Трябва да ги държим далеко от нашето наказателно поле, тъй като са доста рискови " стартира Сари.

"Утре чакам мощен метод от Лацио, които ще са доста стимулирани. Ще би трябвало да им се противопоставим, да излезем и да диктуваме мача по метода, по който ние желаеме. На базата на точките, които печелят, Лацио би трябвало да бъде считан за кандидат в битката за върха ".

"Нормално е след мачовете в Шампионската лига да има спад в силата, душeвността и самочувствието, само че след видяното в тренировките аз съм убеден. Както постоянно, би трябвало да отговорим на терена. Трите точки постоянно са значими без значение от мача ".

Контузиите са част от сезона. Адриен Рабио е по-добре и наподобява, че се възвръща, макар че контузията го забави и той към момента не е във върховата си форма. Фредерико Бернардески е извънредно сензитивно момче и разликата в представянето му в гостуванията ни го потвърждава. Той не трябва да се въздейства от нищо и никого, тъй като е значим състезател. Няма потребност да му давам отмора, вместо това би трябвало да го насърчавам ".

"Изваждането от състава за Шампионската лига беше мъчно за преглъщане от страна на Емре Джан, само че той знае, че ще ни бъде потребен в Серия “А”. Загубата на Сами Кедира е тежък удар, само че коляното му се беше влошило по чудноват начин”, разяснява Сари на конференцията си преди мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР