Наставникът на Ювентус Андреа Пирло подготвя отбора си за труден

...
Наставникът на Ювентус Андреа Пирло подготвя отбора си за труден
Коментари Харесай

Пирло сравни Порто с Атлетико Мадрид

Наставникът на Ювентус Андреа Пирло приготвя тима си за сложен конфликт с Порто на 1/8-финалите в Шампионската лига. Първата среща е в сряда от 22:00 часа на “Естадио до Драгао” в Португалия.

“Ще бъде доста комплициран мач, тъй като противникът се пази добре. Много са компактни в защита, като жанр наподобяват на Атлетико Мадрид - две линии от по четирима. Нужно е да сме търпеливи, да не форсираме нещата, тъй като португалците имат футболисти за контраатака”, разказа тактиката треньорът на “бианконерите”.

Юве продължава да чака първата си купа с ушите от 1996-а година насам. През този интервал те изгубиха пет финала и към този момент нямат самообладание да покорят върха.

“Разликата сред ШЛ и Серия “А” е доста огромна. Има доста отбори, които се целят в трофея. Важно е по какъв начин ще подходиш и душевен, и физически към борбата. Като цяло сме на равнището на останалите. Може би някои тимове имат преимущество, само че когато към този момент си във етапа на елиминациите, всеки желае да завоюва купата. Започнахме сезона с желанието да завоюваме всичко. Сега е средата на акцията и към момента участваме във всички надпревари”, радва се Пирло.

Треньорът разгласи, че Леонардо Бонучи и Пауло Дибала няма да вземат присъединяване в мача, тъй като не са изцяло подготвени за това. Те са в групата и отпътуваха с отбора за Порто, само че няма да играят. Аарън Рамзи обаче е на линия.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР