Наставникът на Барселона Роналд Куман даде традиционната пресконференция преди съботната

...
Наставникът на Барселона Роналд Куман даде традиционната пресконференция преди съботната
Коментари Харесай

Куман скочи на нападателите на Барса

Наставникът на Барселона Роналд Куман даде обичайна конференция преди съботната среща със Севиля. Двата тима се изправят един против различен от позицията на трети и четвърти, каталунците имат преднина от единствено две точки, а севилци пък са с мач по-малко.

Само три дни по-късно в сряда севилци пък ще гостуват на “Камп Ноу” във втора среща от полуфиналите за Купата на Испания, с преднина от 2:0 след първата среща.

Нидерландският треньор взе отношение в някои от забавните тематики към отбора, идните президентски избори и какъв брой значима е в действителност тази седмица в неговите очи. Накрая конференцията бе прекратена от кръвотечение от носа на Куман, което се случва за повторно през този сезон.

“Подготвени сме, въпреки че може би те имат леко преимущество, защото са умряли повече. И не, не считам, че това е в действителност най-важната седмица за нас, играем значими мачове непрестанно. Подложени сме на напън колкото и всички други. От самото начало по-опитните играчи се пробват да поемат отговорност и да поведат останалите, само че не могат да го създадат сами. Най-ясният образец е Лео Меси, който има 17-18 гола, а останалите нападатели имат общо почти същата численост ", стартира експертът.

"По-опитните би трябвало да оказват помощ на по-младите, само че всички би трябвало да поемат своята отговорност. Обсъдихме и представянето от мача с Елче, само че е ясно, че не всички мачове са идентични ", съобщи Куман, който по-късно насочи вниманието си към идните избори за президент, планувани за 7 март, както и риска блаугранас да завършат сезона без трофей:

"Знам, че да бъдеш треньор на Барселона значи, че постоянно си подложен на сериозен напън. Ако тимът не печели, постоянно отговорен е треньора. От доста време към този момент съм ментор и знам, че е по този начин, приел съм го. Няма да гласоподавам на изборите за президент, защото не считам за вярно да го правя”, съобщи Куман, който бе заставен да се отдръпна от конференцията по-късно, защото получи кръвотечение от носа.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР