Наставникът на Монтана Ферарио Спасов остана разочарован след равенството 1:1

...
Наставникът на Монтана Ферарио Спасов остана разочарован след равенството 1:1
Коментари Харесай

Феро: Разочарован съм от резултата, доволен съм от желанието

Наставникът на Монтана Ферарио Спасов остана отчаян след равенството 1:1 на тима му като посетител на Царско село. Специалистът обаче похвали момчетата си за желанието, с което са играли.

" Така се получи в един миг, че имахме задоволително положения пред вратата на съперника. Мачът стартира по този начин, че можехме да не вземем нищо. Показахме темперамент и неотстъпчивост. Един нервозен мач, биткаджийски мач. Тази точка нищо не ни носи, отчаян съм от резултата, само че приветствам момчетата за характера. Противникът сподели добра игра, имаше моменти, които ни липсваха. Като цяло съм удовлетворен от желанието и от работата на момчетата през този сезон. Не ни стигнаха 10 сантиметра при ударите в гредата.

Това са наложителни моменти - би трябвало да вкараш, да накараш съперника да реагира, да го изкараш от тактическата скица, в която е влезнал за мача. Мисля, че Царско село се радваше най-после на равенството - бавеха, имаше циркаджийски номера. Допуснахме още веднъж гол след статично състояние. Съперникът също има качества. Сбъркахме много пасове в средата на терена. От игрова обстановка нямаме позволен гол през този полусезон - имаме четири позволени гола, от които три са от корнери и един от дузпа.

Това даде друга тенденция на мача. Не приказва добре да позволяваме гол тъкмо в тези обстановки. За нас става мъчно, само че ще се борим до край най-малко за място на баражите. След този мач обаче става мъчно. Някои тимове се трансформират в хода на сезона - печелят едни мачове, след това губят елементарно, след това отново печелят, само че не желая да разясня, това си е тяхна работа ", сподели някогашният старши треньор на Литекс и ЦСКА. Втора лига 26 кръг, понеделник 23 април  ФК Царско село 1:1краен резулат  Монтана
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР