Наставникът на Милан Стефано Пиоли призна, че началото на сезона

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли призна, че началото на сезона
Коментари Харесай

Пиоли: Направихме добър старт на сезона, но не и отличен

Наставникът на Милан Стефано Пиоли призна, че началото на сезона е можело да бъде и по-добро за неговия тим, който се намира на петата позиция в класирането и на три точки от водачите Наполи и Аталанта. Той също по този начин разяснява натоварената стратегия на отбора до началото на Мондиал 2022. Поредицата от дуели стартира с утрешното посещение на Емполи.

“Ще изиграем 12 мача за 44 дни, само че не трябва да променяме своя нрав. Не ми харесва, когато чуя, че би трябвало да си разпределяме силата. Винаги е належащо да даваме всичко от себе си. Хареса ми това, което видях тези дни. Анте Ребич ще бъде в групата, той се усеща добре. Дивок Ориги се възвръща, само че към момента не е разполагаем като Тео Ернандес и Майк Менян. Ние сме обединен колектив и имам вяра на всичките си играчи. Утре би трябвало да играем като едно цяло. Някои хора  споделят, че нямам религия във Фоде Бало-Туре? Това е неуместно, имам огромна религия в него. Ясно е, че се конкурира за позицията ляв бек със страховит състезател, само че щом е тук, значи имам религия в него. 

Утре ще заложа на най-хубавия ни състав, не мисля за Челси. Очаквам всичко, което направи Шарле Де Кетеларе против Наполи. Той имаше огромно неявяване в атакуващата фаза. Той израства и ще се трансформира в първенец. Направихме добър старт на сезона, само че не и отличен. Представянето ни беше налице, само че изявите и резултатите ни би трябвало да вървят ръка за ръка, а не всеки път постигахме това. В Шампионската лига се справихме по-добре, само че в този момент дано се фокусираме върху шампионата. Тази серия от мачове ще бъде много значима ”, съобщи Пиоли по време на днешната си конференция.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР