Наставникът на Милан Стефано Пиоли похвали Рома, който е утрешният

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли похвали Рома, който е утрешният
Коментари Харесай

Пиоли: Целта ни е да задминем отборите, които бяха преди нас в класирането

Наставникът на Милан Стефано Пиоли похвали Рома, който е утрешният противник на неговия тим. Той също по този начин приказва за подобрението на " росонерите " и за техните цели през този сезон.

" Започнахме добре и желаеме да продължим по този метод. Изправяме се против мощни съперници, които наподобяват малко като Милан в своето създаване. Те подписаха със мощни играчи и имат физическата мощ, както и всички подобаващи съставни елементи, с цел да бъдат упорит отбор. Мачът ще бъде отворен. Само началото на сезона е и на следващия ден имаме значим мач. След рецензиите си мислехме единствено за работа. Сега би трябвало да създадем същото, макар че получаваме похвали. Поисках от тима да дава още повече от себе си, с цел да стане в действителност упорит. Хубаво е, че упованията се покачиха. Трябва по-добре да разбираме моментите на играта, когато би трябвало да увеличим скоростта или да задържим топката. Нашето развиване ще настъпи с времето, само че би трябвало да е дълготрайно и непрекъснато.

Pioli: " Now our opponent is Roma and we only think of Roma. I always try to field the best possible formation based on our conditions and the characteristics of our opponents. "
— AC Milan Reports (@ACMReports)
Целта ни е да задминем тимовете, които бяха преди нас в класирането през предишния сезон. Тогава разликата ни в точките с топ 4 беше огромна. Сега мислим единствено за подобряването на това и задминаването на Рома и Аталанта. Стъпка по стъпка, мач за мач. Сега съперниците ни са Рома и мислим единствено за тях. Ще се опитаме да подходим към мача добре и с увереност. Ще се наложи да се надигнем против игра на високо техническо равнище. Ще се стремим да ограничим Един Джеко. Трябва да дадем всичко от себе си, по-късно ще преценим позитивните и отрицателните неща. Нужно е да мислим за нашия път и да одобряваме всеки наш мач като най-важния. Анте Ребич и Хакан Чалханоглу се усещат по-добре, само че мисля, че мъчно ще се възстановят за утрешния мач. Ребич несъмнено няма да успее ", разяснява Пиоли на конференцията си преди мача.
Серия А 5 кръг, понеделник 26 октомври  Милан 21:45предстои  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР