Наставникът на Милан Стефано Пиоли омаловажи възможността неговият отбор да

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли омаловажи възможността неговият отбор да
Коментари Харесай

Пиоли: Титлата зимен шампион е от малко значение

Наставникът на Милан Стефано Пиоли омаловажи опцията неговият тим да бъде провъзгласен за " зимен първенец ", в клучай, че остане водач в класирането и след 19-ия кръг в Серия " А ".

" Трябва да сме подготвени, чака ни сложен мач против Каляри. Съперникът ни е събрал по-малко точки, в сравнение с заслужава. Той може да разчита на играчи като Раджа Наинголан, Диего Годин и Жоао Педро. Това са експертни и подтготвени футболисти, ние също би трябвало да сме такива. Позитивното въодушевление в близост и хармонията в клуба ни вършат доста обединен колектив. Отборът играе с глава и сърце, това са характерностите, върху които би трябвало да наблегнем. Не беше елементарно да чакаме такова израстване, само че ние работехме с внимание и неизменност. Моите играчи и аз осъзнаваме, че към момента имаме доста за възстановяване. След като към този момент сме на този трен, желаеме да се задържим на него задълго.

Липсата на Тео Ернандес и Хакан Чалханоглу е огромна, само че сезонът е подобен. Проблемите могат да дойдат във всеки един миг. Ето за какво би трябвало да имаме подготвен състав. Добри сме в това постоянно да удвояваме нашата сила. Качествата, с които ще разполагаме на следващия ден, ще бъдат значими и ще ни обезпечат мощна игра. Трябва да продължим да работим, купата " зимен първенец " е от малко значение. Много е значимо това, че Златан Ибрахимович се възвърне, всички знаем неговите темперамент и техническа дълбочина.

Марио Манджукич? Утре ни чака доста значим мач. Не мога да разясня играчи, с които не разполагам. Имам огромна убеденост в нашите ръководителни. Ако има опция, клубът ще укрепи отбора. Суалихо Мейте? Неговото привличане прави една зона, в която към този момент имахме избрана стабилност, още по-конкурентна. Тя комбинира качество с количество. Много ми хареса този трансфер, играчът има огромно предпочитание. Харесаха ми също по този начин неговите думи, доказващи, че той е упорит футболист ", съобщи Пиоли на днешната си конференция.
Серия А 18 кръг, неделя 17 януари  Каляри 20:30предстои  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР