Наставникът на Марибор Дарко Миланич изрази своето задоволство от постигнатото

...
Наставникът на Марибор Дарко Миланич изрази своето задоволство от постигнатото
Коментари Харесай

Дарко Миланич: Лудогорец го очаква още от същото в реванша

Наставникът на Марибор Дарко Миланич изрази своето удовлетворение от постигнатото 0:0 като посетител на Лудогорец в първи мач от плейофите в Лига Европа. Сръбският ментор поздрави вратаря си Кенан Пирич за вдъхновяващо показване, откакто 17 от общо 28-те изстрела попаднаха в очертанията на вратата.

„ Със сигурност сме удовлетворени от резултата против подобен първокласен тим. Още повече, че в последния половин час бяхме с човек по-малко. В последния половин час имахме самодейността. Доволни сме”, съобщи Миланич пред DIEMA SPORT .

„ За страдание в предходните мачове вратарят ни Кенан Пирич сподели някои несигурни прояви. Тази вечер обаче се оправдава и беше отличен. Със сигурност е с съществена заслуга за този резултат.”

Миланич не пропусна да се отнесе с по-строг звук към дясното крило Дино Хотич, който в 58-ата минута остави отбора си с човек по-малко.

„ Дино Хотич трябваше да избегне втория жълт картон. Трябваше да работи по-предпазливо, откакто беше наясно, че при още един жълт картон ще бъде изпъден.”

„ Не би било реалистично да играем по-друг метод против тим като Лудогорец. Постигнахме този резултат с тази игра. Възнамеряваме да играем по същия метод и в реванша.”

„ Повтарям мнението си от през вчерашния ден – Лудогорец е любимец, само че във футбола и в спорта като цяло не всеки път този тим, който е по-добър, побеждава всякога. Пожелаваме си тимът, който ще са класира за идната фаза, ще бъде отборът на Марибор”, приключи Миланич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР