Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас бе изключително доволен от успеха

...
Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас бе изключително доволен от успеха
Коментари Харесай

Дамбраускас: Резултатът можеше да отиде както в едната, така и в другата посока

Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас бе извънредно удовлетворен от триумфа с 3:1 над Локомотив Пловдив в първия кръг на efbet Лига. Старши треньорът въпреки всичко отдаде заслуженото на противника и призна, че резултатът е можел да отиде и в двете направления.

„ Това, което желая да направя е да поздравя почитателите в страната за новия сезон. Говорихме, че е извънредно трогателен днешният мач. Два тима, които не се опасяват да нападат. Резултатът в дадени моменти можеше да отиде както в едната, по този начин и в другата посока “, стартира той.

„ Момчетата може да са горди от това, което направихме. Имаме огромна ширина в състава. Дали губим или побеждаваме, ние го вършим като Лудогорец “, продължи Дамбраускас.

„ Днес играхме против доста подъл съперник. Пожелавам им триумф против Словачко. Знаем стила, който изповядва Локомотив. Не желая да се концентрирам върху играта ни в отбрана, тъй като тя стартира от нападателите и пресата. Как пречим на противника да играе с топката. Работихме много по какъв начин да пресираме, по какъв начин да се придвижваме. За Локомотив на моменти изглеждаше елементарно да разиграва “, добави още експертът.

За промените и обрата:

„ Наясно съм с това какъв брой добре е да разполагаш с играчи на високо равнище, само че е значимо и по какъв начин да ги управляваш. В кой миг да го пуснеш, по кое време да ги оставиш на пейката. Не мисля към момента за сряда. Имам 25 футболисти, които са на едно и също равнище.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР