Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев призна, че петте точки аванс

...
Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев призна, че петте точки аванс
Коментари Харесай

Генчев: Имам уверения, че ще остана в Разград през пролетта

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев призна, че петте точки задатък пред втория Левски е нежен задатък след изиграването на последния мач за 2019-а година, когато Лудогорец направи 1:1 против Славия.

„ Много е неприятно, когато в последната минута загубим две точки, тъй като можехме по-рано да вкараме по-рано. Не си реализирахме възможностите – по този начин е. След като поведохме с 1:0, настъпи разпределяне. Втората част започнахме добре, само че нямахме шанс и късмет. Понякога подхождахме по-лежерно към обстановките.

„ Доста е мъчно след мач в Европа да ги накарам след 3 дни да дадат максимума от себе си. Затова имаме 25 футболисти, с цел да вършим ротации.

„ Да, доста по-добро щеше да е да имаме седем или повече точки, само че пет точки не са малко. Сега е мъчно да върша равносметка, защото съм сърдит, само че направихме добър полусезон. В този миг няма подписани контракти с нови футболисти, само че има диалози. Когато стане факт, ще се разбере.

„ От клуба ще има изказване по проблема с мен. Аз още щом пристигнах лятото имам увещание, че ще работя за Лудогорец. Смятам, че ще остана през пролетта в Разград”, приключи Станислав Генчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР