Наставникът на Лудогорец - Ивайло Петев бе разочарован от равенство

...
Наставникът на Лудогорец - Ивайло Петев бе разочарован от равенство
Коментари Харесай

Петев разочарован: Сами сме си виновни

Наставникът на Лудогорец - Ивайло Петев бе отчаян от тъждество 2:2 против ЦСКА 1948. Специалистът е на мнение, че “орлите ” сами са си отговорни, че отборът не е съумял да победи и да се завърне на първата позиция в класирането.
 ЦСКА 1948 спря Лудогорец и остави ЦСКА - София на върха - следва инфарктен край на шампионата ЦСКА 1948 спря Лудогорец и остави ЦСКА - София на върха - следва инфарктен край на шампионата
“И при двете обстановки, при които получихме голове имаше груби неточности. Очаквахме мачът да е тежък, разочаровани сме. Виновни сме единствено ние. Действахме извънредно неприятно при головете и това ни костваше трите точки. Трябва да минимизираме грешките в последните два мача. Мачът е в предишното, би трябвало да си създадем анализите и да гледаме напред. Знаехме, че този мач ще е радикално друг. Имахме обстановки и през днешния ден, само че даже можеше и да загубим. Няма елементарно, всеки един мач е тежък. Трябва да победим в другите мачове, няма друго решение ”, сподели Петев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР