Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев бе доволен от обрата на

...
Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев бе доволен от обрата на
Коментари Харесай

Петев: Държим съдбата в ръцете си

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев бе удовлетворен от обрата на “орлите ” до 3:2 над Левски. Разградчани в този момент държат ориста на своите ръце и експертът се надява да добра развръзка във Варна против Черно море.
 Резервите и юношите на Левски се озъбиха на Лудогорец, само че Резервите и юношите на Левски се озъбиха на Лудогорец, само че " орлите " още веднъж държат ориста на купата в ръцете си
“Благодаря на почитателите, че ни подкрепяха. Ние нямаме елементарен мач, значимостта на трите точки, сякаш ни вкара повече стрес. След като вкарахме гол необяснимо се дръпнахме и получихме гол. С една или две офанзиви допуснахме попадение, което ни е остаряла уязвимост. Радвам се, че проявихме темперамент въпреки всичко. Имахме пропуски в средата на терена, когато изграждаха офанзиви. Нормално е като допуснеш гол, да изпаднеш в неудобно състояние, само че ние би трябвало да търсим във всяка една обстановка да сме готови. Сега всичко зависи от нас и да изиграем положителни 90 минути против един боеспособен тим на Черно море. Ние държим ориста в ръцете си ”, сподели Петев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР