Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров остана изключително доволен от представянето

...
Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров остана изключително доволен от представянето
Коментари Харесай

Херо: Борбата за титлата ще е до последния кръг

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров остана извънредно удовлетворен от представянето на отбора си при погрома над Етър с 6:0. Според него е било значимо да има подобен мач за отбора му, в който да си вкара всички положения, а не както беше в други срещи от сезона.

"Няма по какъв начин да не съм удовлетворен, само че не във всеки мач може да се получи това. Имаше мачове като този със Септември, в който пропуснахме маса положения, само че през днешния ден показахме хъс и реализирахме. "

"Всяка победа е значима, без значение от противника. Борбата за титилата ще продължи до последния кръг. Етър сподели израстване в последните мачове, имам предвид Левски и ЦСКА ", съобщи Херо пред DIEMA SPORT. Той изрази вяра отборът му да продължи и отсега нататък в този дух.

"Надявам се да запазим тима в този тонус, това е фантазия за всеки треньор, само че има всевъзможни моменти в един сезон. Дай Боже всеки треньор да има проблемите ми с централните нападатели, които вкарват. За мен е без разлика кой от тях ще стартира и кой ще приключи мача, добави Димитров, като разкри и какво е положението на контузения Георги Терзиев.

"Георги Терзиев имаше контузия, само че Моци не влезе подготвен в мача, само че след това съумя да се аклиматизира и да влезе добре, въпреки да имаше прекомерно малко време да загрее преди началото на дуела ", приключи Херо незабавно след дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР