Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа, говори пред камерата на DIEMA

...
Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа, говори пред камерата на DIEMA
Коментари Харесай

Шимунджа разясни за Десподов и постави много добра оценка на лагерите

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа, приказва пред камерата на DIEMA SPORT 3 за подготовката на "зелените " и контузените, с които занапред би трябвало да се оправят първенците. Бившият ментор на Мура даде и цялостната си оценка за подготовката дотук, като съобщи, че следва още работа за "орлите " в последната третина на игрището.

"Доволен съм от представянето. Планираното е свършено. Искаме да владеем и да комбинираме, с много ротации. От физическото равнище съм удовлетворен. Вчера през първото също играхме доста добре. Разликата е, че тогава не вкарахме, а през днешния ден успяхме. Когато вкараш е по-лесно, тъй като не натискаш и резултатът те устройва ", стартира Шимунджа.

"За да си клиничен в офанзива за 10 дни, което е дълъг интервал, би трябвало да работиш. Накрая ще работим върху финалната третина. Днес вкрахме три попадения, само че за жал не във всички мачове се справяхме по този начин. Ако би трябвало да приказвам за генерална оценка за Банско и Австрия...доволен съм. Клубът ни даде опция да упражняваме при отлични условия и да създадем страхотна група. От тази подготовка оставам с доста положително и позитивно мнение ".

"Единствено Десподов се приготвя самостоятелно, тъй като пристигна с лека контузия от националния тим. Деликатно е, има мускулна контузия. В Разград ще тренира с гурпата. Надявам се скоро да направи и цяла подготовка и да вдигне физическо равнище. Спас просто падна, уповавам се да е единствено това ", приключи словенецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР