Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа бе доволен от победата с

...
Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа бе доволен от победата с
Коментари Харесай

Шимнуджа: Искам играчите да са гладни за попадения

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа бе удовлетворен от успеха с 2:1 над Динамо Тбилиси в четвъртата контрола в Турция. Специалистът съобщи, че е дал късмет на всички играчи от лагера, което дало отражение в моменти от играта, само че като цяло е с позитивна оценка от инспекцията.
 Лудогорец удари първенеца на Грузия с гол в края Лудогорец удари първенеца на Грузия с гол в края
“Доволен съм от първите 30 минути, създадохме много положения и отбелязахме гол. Правехме това, което би трябвало. В края на полувремето изгубихме преимуществото си в игрово отношение. Второто полувреме започнахме с няколко промени и мачът стана напълно различен. Всички играчи се нуждаят от минути. Като цяло обаче оценката ми е положителна. Не ми харесва, че позволяваме попадения, само че това е обстановката и ще би трябвало да подобряваме. От друга страна вкарахме и голове. Искам да виждам футболистите гладни за още попадения ”, сподели Шимунджа.

“Ако се откри подобаваща алтернатива, ще се опитаме да вкараме нов човек, само че в отбрана имаме варианти даже и след травмата на Диниш. Това е ситуацията, от време на време се получават контузии. До огромна степен новите попълнения зависят от мениджмънта ”, добави Шимунджа.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР