Наставникът на Левски Станимир Стоилов изрази съжалението си, че мачът

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов изрази съжалението си, че мачът
Коментари Харесай

Мъри: По-добре беше да прекъснем мача, отколкото това да продължи

Наставникът на Левски Станимир Стоилов изрази съжалението си, че мачът с малайзиския първенец Джохор е трябвало да бъде преустановен. Двата отбора влязоха в конфликт, откакто Филип Кръстев получи удар в лицето при започване на второто полувреме. Все отново от 45-те минути Мъри е удовлетворен от инспекцията.
 Левски приключи мача с Джохор поради меле и провокации на съперника Левски приключи мача с Джохор поради меле и провокации на съперника
“По-добре беше да прекъснем контролата, в сравнение с да продължат тези прояви на нерви. Все отново мисля, че за 45 минути се получи добра инспекция. Имахме едни неточности, които си ги знаем. Притесненията са в такива моменти да няма травми. Нямахме толкоз голови обстановки, само че когато държахме самодейността имаше темп. Трябва да сме доста по-уверени и сигурни в подаванията. Не би трябвало да се поддаваме на страстите. Станаха хубави 45 минути въпреки всичко ”, сподели Стоилов.

“Имаме проблеми с трима бранители. Надявам се някои да се върнат в този момент още от на следващия ден, други по-късно. Мисля, че ще успеем да намерим съперник и за още една контрола. Може би ще играем още на 31-и. Има сериозен интерес към някои от нашите играчи, само че няма да продаваме нищо на този стадий. Доволен съм от изискванията за подготовка тук в Дубай. Съжалявам, че контролата приключи по този метод. Може би щяхме да имаме и по-силни съперници, в случай че не бяхме отказали другите контроли, само че се свърши въпреки всичко много работа, няма да се оправдаваме ”, приключи Стоилов.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР