Наставникът на Левски Славиша Стоянович обяви причините за поражението на

...
Наставникът на Левски Славиша Стоянович обяви причините за поражението на
Коментари Харесай

Стоянович обяви причините за поражението на Левски - не може да повярва какво решение взе Кабаков

Наставникът на Левски Славиша Стоянович разгласи аргументите за провалянето на неговия отбор с 1:2 от Лудогорец в Разград. Сърбинът посочи, че на сините са липсвали трима основни футболисти, към което прибави и двете груби неточности за головете на орлите през първата част.

“Загубихме мача през първото полувреме. Две наши неточности. Качествен тим като Лудогорец се възползва. Дойдохме да играем футбол, направихме го нелошо, само че две грешки… През второто полувреме показахме друго лице. Всяка загуба не е приятна. Дойдохме в Разград без трима играчи - Паулиньо, Васчук и Буш. Това за нашия тим е доста. Направихме и две неточности, което ни костваше загубата. Но играхме добре.

През второто полувреме вкарахме гол, след това ударихме греда, имахме още 2-3 положения. Лудогорец знае да се отбранява. Честитя им успеха!

В края на полувремето вместо пас на несъмнено, допуснахме неточност и ни вкараха гол. През второто беше мъчно да се вдигнем, само че успяхме.

Видяхме, че когато сме концентринати, да, вършим неточности, само че мачът ни дава оптимизъм.

Лудогорец има класен тим и играчи, които знаят да играят. Трябва да вървим крачка по крачка. Мисля, че днешната загуба няма да ни се отрази. Футболистите знаят, че са играли добре”, сподели Стоянович, който изясни какви са претенциите му към съдиите.

“Не мога да допускам по какъв начин ще отсъди единствено 3 минути продължение. Само шестте смени бяха три минути”, разгласи сръбският експерт.

фотография: Емона Цончева, Sportal.bg Първа лига 12 кръг, събота 20 октомври  Лудогорец 2:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР