Наставникът на Левски Лукойл Константин Папазов изрази първите си впечатления

...
Наставникът на Левски Лукойл Константин Папазов изрази първите си впечатления
Коментари Харесай

Тити Папазов: В този момент и това състояние Рилски е по-добър от нас

Наставникът на Левски Лукойл Константин Папазов изрази първите си усещания след провалянето на отбора му от този на Рилски състезател със 79:93 в среща от 19-ия кръг на НБЛ. Поражението остави " сините " на втората позиция в подреждането в шампионата, само че по-големият проблем в редиците на Папазов са травмите на Венцислав Петков и Чавдар Костов.

" Най-големият позитив е, че се върнахме от 20 точки. Това ни костваше доста сила, само че при пукотевица 16/32 от тройката на Рилски няма по какъв начин да се противопоставим. Генерално, в този миг и това положение Рилски е по-добър от нас. Отсъствието на Венци и Чавдар ни идва допълнително. Много бяхме лимитирани откъм противопоставяния и откъм сила. Дори и микроситуациите да бяха в наша изгода, отново доста мъчно щяхме да спечелим. Венци (Петков) не усеща болежка, само че не е играл 5 на 5 на тренировки и при мисълта, че може да го загубим за Купата, няма по какъв начин да рискуваме, няма гаранция. Утре ще забележим какво е положението на Чавдар (Костов).

Данчо Минчев е подготвен, 10 дни тренира с нас. За първи мач се показа добре, само че имаше едни микроситуации, при които логиката на психиката на равния мач ни пречупи. Днес имаха доста висок % на пукотевица, като доста от тези стрелби бяха тежки. Не е да кажем, че са били напълно отворени.

Ние нямаме ден, в който да сме били всички дружно. Включително Ицо Захариев през вчерашния ден почива, Тасич играе с болки в кръста. Не го споделям като опрощение, само че прекосяваме през много компликации. Такава ни е ориста, травмите са част от играта и би трябвало да го приемем метафизичен. Трябва да се борим, мощно се надявам да пристигна денят, в който всички ще сме дружно и тогава към този момент си зависи от нас по какъв начин ще си свършим работата ", съобщи треньорът на столичани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР