Наставникът на Левски - Георги Дерменджиев, заяви след нулевото равенство

...
Наставникът на Левски - Георги Дерменджиев, заяви след нулевото равенство
Коментари Харесай

Дерменджиев: Левски може да съжалява

Наставникът на Левски - Георги Дерменджиев, съобщи след нулевото тъждество с ЦСКА-София, че неговият тим може да съжалява за ситуациите, които не е съумял да означи, написа Sportal.

“Нямахме доста голови обстановки, само че в случай че бяхме вкарали тези 2-3 положения, резултатът щеше да бъде друг. Отборът се остаряла доста, с цел да извоюваме успеха, само че за жал не успяхме. Щом не сме ги вкарали, има някаква причина. Най-вероятно топката не е ориентирана както би трябвало. Не знам за какво толкоз огромно значение се отделя на сгъстените мачове. Мисля, че Левски се оправи добре и може да съжаляваме за пропуснатите положения ", сподели той след мача, приключил 0:0.

"Политиката на тима е да постанова момчета от школата. Младите футболисти, които демонстрират качества, ще получават късмет. Всеки един състезател е скъп и по тази причина дублирам на футболистите, че постоянно би трябвало да бъдат подготвени. Излезе някакъв клип на Горанов преди четири години. Нека го забравим и да гледаме по-реално на нещата. Всички в Левски заставаме зад играча. Той е доста съществено момче. Стига сме говорили за това. Вече няколко минути го вършим. Нека оставим съдиите да свирят това, което виждат. Скача се за някакъв тъч, който изобщо не въздейства на играта”, сподели още треньорът на “сините”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР