Наставникът на Етър Велико Търново Красимир Балъков коментира успеха на

...
Наставникът на Етър Велико Търново Красимир Балъков коментира успеха на
Коментари Харесай

Балъков: За националния ще говорим като му дойде времето

Наставникът на Етър Велико Търново Красимир Балъков разяснява триумфа на отбора си с 2:0 в първи плейофен дуел за систематизиране на местата сред 7-о и 10-о място в Първа лига. Реваншът е на 10 май във Велико Търново. Той разяснява и обстановката към поста народен селекционер.

"За първи път Етър побеждава Локомотив в Пловдив. Тимът беше стимулиран и съсредоточен още първоначално, този епизод със засадата, стават неточности, и ние сме били ощетявани, играхме по-добре, справедливо си победихме ", разяснява Балъков след дуела.

"След като в тази обстановка и публиката реагира, доста страсти имаше в мача, стана под напрежение мач, искаше ми се да играем 11 против 11, и по този начин щяхме да ги победим, тъй като тимът игра добре. Имаме си един жанр на игра, съобразяваме се като има два мача, не би трябвало да вършим нелепости, в края имаха обстановки, в Търново ни чака здрава борба, както и да дойдат, ние ще излезем за победа ", сподели още наставникът на Етър.

"На 15 май имаме диалог с Общината и ръководителите на клуба и тогава ще мога да дам отговор, приказки и диалози се водят доста, само че има малко от това, което ние желаеме. Бъдещето ми е без значение, клубът няма по какъв начин да, спортно-технически се направи крачка, би трябвало да има терени, база, пътуваме непрекъснато, което не е обикновено за клуб от Първа лига ", добави Балъков.

"Изпълкомът на БФС взема решение, идващият народен селекционер ще е друг от този, който е в този момент. С Хубчев се познаваме чудесно, работили сме дружно. По тази тематика няма какво да кажа и след мача с Ботев Враца, споделих, че като му пристигна времето, ще го разясня. Концентриран съм върху работата си с Етър ", приключи изявлението си наставникът на Етър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР