Наставникът на Ерър Велико Търново Красимир Балъков коментира тежкото поражение

...
Наставникът на Ерър Велико Търново Красимир Балъков коментира тежкото поражение
Коментари Харесай

Балъков след тежката загуба от Лудогорец: Инцидент, който трябва да забравим

Наставникът на Ерър Велико Търново Красимир Балъков разяснява тежкото проваляне от Лудогорец с 0:6 в мача от 26-ия кръг на Първа лига. Специалистът съобщи, че случилото се е било случай, който „ болярите “ би трябвало да не помнят оптимално бързо.

„ Тежката загуба приписвам на по-големия почит, не чаках, че ще покажем подобен на фона на първите 20 минути. Играчите или бяха пренавити, или не откриха вярната рецепта. Лудогорец като ти вкара два гола, се отпуска. Той умее да играе футбол. Ние на контраофанзива си търсихме шансвете. Но за жал през днешния ден не бе нашият ден “, стартира Балъков пред DIEMA SPORT.

„ Ние желаеме да стоим пакетирани добре в средата. Отзад да имаме опция да не позволяваме солови акции. Играчите на Лудогорец са положителни, играят на малко разстояние добре. Понякога не се случват нещата. Трябва да забравим този мач бързо. Никой не е бил на 100 % сигурен, че против подобен тим ще вземем три или една точка. Ние се опитахме, само че мачът бе неприятен за нас “.

„ Няма какво да подлагаме на критика играчите. Ситуацията е такава, че нашите мачове занапред стартират. Ние би трябвало да си вземем поука от този дуел. Не влязохме добре и първата част я проспахме. Като Лудогорец поведе с два-три гола, би трябвало да се надяваш да не загубиш с доста. Понякога се получаваха нещата, имахме положения. Първата част имахме две положения, можеше да се трансформират нещата, в случай че бяхме вкарали. Бадара второто полувреме имаше обстановка, ставаше 1:3, в случай че бяхме вкарали, само че това е ситуацията “.

„ Ние продължаваме по-същия метод. Пет дуела изиграхме на високо равнище. Този мач е един случай, който би трябвало да забравим по най-бързия метод “, приключи Балъков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР