Наставникът на Дунав Малин Орачев разкритикува играчите си за поражението

...
Наставникът на Дунав Малин Орачев разкритикува играчите си за поражението
Коментари Харесай

Малин Орачев: След почивката Ботев ни надигра тотално

Наставникът на Дунав Малин Орачев разкритикува играчите си за провалянето от Ботев с 0:3. Според него, те са рухнали след попаденията, като най-решително се е оказало първото от тях.

"Не можем да отбележим гол, на това приписвам загубата. Имахме първи обстановката да вкараме и не можахме. След почивката Ботев ни надиграха тотално, след първия гол бяхме обезпокоени. Вторият гол беше след детинска неточност и по-късно бяхме тотално сринати ", съобщи Орачев пред DIEMA SPORT.

"Винаги голът дава самочувствие. Ние в не знам кой следващ мач пропущаме доста положителни обстановки за гол. Въпреки че губехме с 0:3, отново не можахме да вкараме. Тези обстановки въздействат на футболистите. Длъжни бяхме да се броим още повече след почивката, трябваше да се борим още повече против подобен противник, имат положителни футболисти. Заслужено ни победиха. "

"Наистина се разстрои отбраната ни при промяната на Васев. Но по този начин стана обстановката. В неговата зона стана и грешката за първия гол, Преслав трябваше да направи фаул. Всички момчета би трябвало да потвърдят, че заслужават да играят ", показа още Орачев и разяснява по какъв начин чака да се отрази на отбора му идната пауза в шампионата.

"Надявам се паузата да ни се отрази добре. Играхме отново през три дни, отпаднахме физически. Предния мач със Славя го играхме на тежък терен, което също повлия. Ще работим, друго не ни остава, би трябвало да успокоим момчетата душевен и да им разбираем, че единственият късмет да оцелеем е като сме освободени ", показа още експертът.

"Всички ние имаме вяра и до дъно ще се борим за оцеляване. Само това може да ни помогне - да сме уверени и душевен освободени. Трябва да си покажем качествата, а освен в обособени моменти. За това и ще работим ", приключи Орачев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР