Наставникът на даде мнението си за двете контроли, които неговият

...
Наставникът на даде мнението си за двете контроли, които неговият
Коментари Харесай

Илиев: Търсим ляв защитник, трябва ни време, за да оценим нападателя на проби

Наставникът на даде мнението си за двете контроли, които неговият отбор изигра през днешния ден. “Моряците” победиха с 4:1 и с 3:0. Специалистът разяснява и каращия проби в отбора Питокле Базоло, който играе като централен нападател и би трябвало да размени напусналия.

" Днеска в двете контроли беше значимо множеството хора, които се възвърнаха от травми, да играят 90 минути, с някои го направихме това, други ги запазихме. Неприятното е, че сменяхме доста настилки и много травми се получиха. Да се надяваме до началото на шампионата да сме по-добре. Като цяло резултатите изобщо не ме интересуват. Теренът през днешния ден не беше в идеално положение. Доволен съм, че въпреки всичко се изигра цялостен мач. Играта сутринта стана по-бърз мач, тъй като беше по-добър терена ", показа Илиев.

" Трябва ни още време, с цел да оценим 25-годишния Базоло, който е на проби. Тимът от Горна Оряховица игра много отбранително. От тези 45 минути няма по какъв начин да създадем изводи. Ние сме доста взискателни, доста хора си нарушиха подготовката. Предният мач с Враца имахме 12 полеви футболисти от мъжкия тим, всички останали бяха юноши. Осем индивида съвсем са били с разнообразни болежки. Дано се върнат хората в идващите дни и се приближат до равнището на другите ", добави той.

" Време има да се вземе ляв краен защитник. Много хора гледаме, само че не сме харесали никого. Днеска съм удовлетворен от младите. Играхме с 15 юноши, Трябва да имаме малко укрепване - момчето на проби плюс ляв бранител. Последната контрола против би трябвало да е в 14:00, в случай че времето остане хубаво. Още има футболисти с леки болежки, да се надяваме, че ще им минат ", сподели още треньорът
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР