Наставникът на даде мнението си след нулевото равенство на своя

...
Наставникът на даде мнението си след нулевото равенство на своя
Коментари Харесай

Маргарит Димов: Пирин не ни изненада с нищо, важно бе да не допуснем загуба срещу тях

Наставникът на даде мнението си след нулевото тъждество на своя отбор против. този метод морският отбор резервира серията си без домакинска загуба към този момент съвсем 3 години.

“С оглед на показаното от моя тим, съм удовлетворен. Уважение и почит към Пирин, те са най-хубавият тим и се веселя, че изиграхме един добър мач. Ние имахме две седмици да се подготвим за тази среща. Работихме, разузнахме тима на Пирин и това се появи на терена.

Нямаше нещо в играта на съперника, което да ни изненада. Трудно се играе против тях, само че просто не ни изненадаха по никакъв метод. Аз когато и да е мога да направя смяна в състава и знам, че този, който влезе, ще се раздаде оптимално.

Ние имахме шанса да организираме контрола с Янтра и играхме в събота. След мача със обаче ще имаме 20 и няколко дни отмора, което ме тормози повече. За мен това е триумф.

Най-важното за мен бе, че откогато аз съм треньор от 2 години и половина, не сме паднали у дома и не преставам серията. Най-вече не желаех да падам от Пирин. Това е нашият храм и нашата цитадела и ние не я даваме на никого”, съобщи Димов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР