Наставникът на Черно море Илиан Илиев говори преди предстоящия тази

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев говори преди предстоящия тази
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Излизаме срещу солиден отбор

Наставникът на Черно море Илиан Илиев приказва преди идния довечера конфликт против Царско село.

" Няма по какъв начин да има разпределяне при нас. Ние желаеме да се подготвим по най-хубавия метод за идния бараж за седмото място и дай боже за идващия за място в Лига Европа. Ще се надигнем против един стабилен тим с класни реализатори, само че задачата е да използваме и този късмет, с цел да подобрим формата си и да обиграем тима ", съобщи Илиев пред " Меридиан мач ".

" Продължаваме да залагаме на огромна група млади футболисти и се надявам всички те да продължат да работят по този начин, както досега и да употребяват своите шансове ", разяснява треньорът.

Специалистът регистрира, че наличието на Любослав Пенев в Царско село вдъхва още убеденост на играчите в отбора, а със своя опит той е кадърен да извлича максимума от състава, с който разполага.

" Вече нямам право да употребявам Мартин Минчев, откакто е продаден на Спарта Прага. За него това е отлична опция, всички се радваме на договорката. Още повече, че от нея в клуба ще влязат доходи, каквито от дълго време не са постъпвали ", съобщи експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР