Наставникът на Челси Франк Лампард коментира загубата ат Ливърпул да

...
Наставникът на Челси Франк Лампард коментира загубата ат Ливърпул да
Коментари Харесай

Лампард: Горд съм с отбора, нямахме късмет тази вечер

Наставникът на Челси Франк Лампард разяснява загубата ат Ливърпул да Суперкупата на Европа, в която "сините " отстъпиха след осъществяване на дузпи. Решителният пропуск направи Тами Ейбрахам, който не съумя да вкара решителната пета дузпа за своя отбор.

"Нe мога да кажа нищо друго с изключение на, че съм горделив от представянето на тима и от увереността, която показахме. Това беше сложен мач против положителния тим на Ливърпул, който имаше повече време за възобновяване след уикенда. Но от време на време футболът се свежда до малко шанс ".

"Мейсън Маунт и Тами Ейбрахам прибавиха спомагателна фикция, когато влязоха и нямаха шанс да вкарат гол. Тами би трябвало да продължи с високо вдигната глава, тъй като това е част от това да си топ състезател. Хората не престават да приказват за младите играчи в Челси. Нека да поговорим за Жоржиньо и Канте, дори бих могъл да посоча още няколко души. Имаме качествена група, в действителност добра група и работим интензивно. Аз се пробвам да наложа метода, по който желая тимът да играе и довечера видях доста хубави неща ".

"След мача в неделя, този беше на друго равнище и нямахме шанс да спечелим. Имаме три мача до интернационалната пауза и ще се опитаме да ги спечелим всички ", приключи Лампард.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР